Най – доброто рафтинг трасе на територията на България –

...
Най – доброто рафтинг трасе на територията на България –
Коментари Харесай

Екстремен тиймбилдинг за служителите на Общинска администрация – Симитли- подарък от кмета Апостолов

Най – положителното рафтинг трасе на територията на България – това в Община Симитли, през днешния ден стана място за провеждането на рисков тиймбилдинг за чиновниците на Общинска администрация.

Председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, общински съветници, кметове на кметства и чиновници на Община Симитли в петъчния ден имаха опцията да се допрян до невероятното преживяване – да се спуснеш с рафт по бързеите на река Струма.

Екстремното преживяване е подарък от кмета Апостол Апостолов, а задачата е – сближение на колектива. Не за първи път кметът прави подобен подарък на чиновниците, кметовете на кметства и общинските съветници, които са огромни фенове на рафтинга.

Любезните домакини от X-клуб и Рафтинг център – Симитли посрещнаха своите посетители с необикновено положително отношение, осигуриха им костюми, указания, а по-късно умел инструктор ги поведе с гумената лодка по реката.

Припомняме, че рафтинга по река Струма с Рафтинг БГ се реализира всеки ден по най-дългото рафтинг трасе – 12км напролет и 8км през лятото. Рафтингът по река Струма предлага голям брой бързеи, с друга компликация и профил и се изминава за към 1, 5-2 часа.

Рафтинг БГ обезпечава на търсачите на мощни чувства квалифицирани рафтинг инструктори, както и качествена екипировка, нужна за рафтинг по река Струма. Тя е неопрен, неопренови обувки, каска, яке, жилетка, като преди всяко втурване се организира инструктаж за сигурността.

Рафтинг центърът ни се намира на към 120км от София, като можете да извършите рафтинг втурване за един ден. Възможна е и комбинацията с други интензивности в региона, както и рисков уикенд.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР