Най-добрият пловдивски тенисист и член на УС на БФТ Димитър

...
Най-добрият пловдивски тенисист и член на УС на БФТ Димитър
Коментари Харесай

Мико за отказа да приемем София оупън: Няма такава държава, изпуснахме страхотна възможност

Най-добрият пловдивски тенисист и член на УС на БФТ Димитър Кузманов разяснява отказаното домакинство на София оупън. Припомняме, че повода бяха локалните избори, а в " Арена София ", където трябваше да се организира шампионатът ще се броят бюлетините при възможен балотаж в София.
Прочетете още
Ето какво написа Димитър Кузманов във Facebook:

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Не знам какво да напиша и не знам какво да кажа. Разочарованието, срама и гнева заемат идентичен връх в съзнанието ми. Мисля, че това което се случи през последните два дни е казус в спорта. Като член на УС на БФТ желая да кажа, че федерацията направи всичко допустимо това събитие да се организира. Изпуснахме невероятна опция предоставена ни от АТП, изпуснахме една от най-важните благоприятни условия за реклама на страната ни по света ( над 800 милионна тв аудитория), изпуснахме бъдещи вложители в страната ни, само че най-важното изпуснахме опцията спорта в България да се развива.????????

Седя и си мисля, какво щеше да стане в случай че въпросните бюлетини се брояха в,,Асикс Арена ”,,,НДК ” или зала,,Универсиада ”?
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР