Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е рекламно лице на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е рекламно лице на
Коментари Харесай

Край на договора с Nike след над 15 години: Григор Димитров стана рекламно лице на Lacoste

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров към този момент е рекламно лице на световноизвестния бранд Lacoste. Българинът, който в продължение на 15 години бе част от фамилията на Nike, през днешния ден излезе за откриващия си дуел на Ролан Гарос с екип на френската марка.

" Lacoste съчетава в себе си пристрастеност, показване, доблестна игра и свободно мислене. Lacoste и грациозност вървят ръка за ръка. Забележителното въздействие на " крокодила " върху тениса и неизменима част от историята на нашия спорт. Винаги съм имал интерес към стила и модата. Обичам да излизам на корта с грациозен екип, в който се усещам подготвен да играя със жанр ", споделя сънародникът ни.

По време на цялата се професионална кариера досега родният ни представител играеше с екипи на на Nike. През последните месеци обаче се породиха клюки, че американската спортна компания е прекратила съглашението си с хасковлията, защото първата ни ракета носеше остарели модели екипи. В юношеските си години пък нашето момче пък се изявяваше с облекло на Adidas.

Още от основаването си от седемкратния " мейджър " първенец Рене Лакост марката има съществено въздействие в тениса, като измежду най-известните посланици на марката сега са Новак Джокович и Даниил Медведев, а Мартина Навратилова и Анди Родик са някои от именитите играчи, които са били сътрудници на Lacoste в предишното. 
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР