Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е единственият останал български

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е единственият останал български
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Григор Димитров отново на корта в удобно за гледане време

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров към този момент е единственият останал български представител на Откритото състезание на Австралия и през утрешния ден още веднъж следва да го забележим на корта. Във вторник той откри акцията си с трисетова победа над Аслан Карацев, като по този метод си обезпечи място във втория кръг, където му следва да се изправи против четвъртата ракета на Сърбия Ласло Джере.

В момента представителят на западната ни съседка се намира на 68-ата позиция в международната класация, като върховото му класиране е №27, реализирано в средата на 2019-а година. Именно от този интервал датират и най-големите достижения на сърбина, който може да се похвали с две АТР трофеи, всяка от които извоювана на алена настилка - в Рио де Жанейро (2019) и в Сардиния (2020).

Предстоящият дуел сред Димитров и Джере, който ще бъде и първи в историята на тяхното съревнование, е подложен под номер четири в програмата за четвъртък на корт " 1573 Arena ", което значи, че предстоящото му начало е не преди 08:00 часа българско време.

Програма за корт " 1573 Arena ":

1. мач на двойки

2. Бен Шелтън - Николас Джари

3. Юлия Путинцева - Кароллина Плишкова

4. Григор Димиторв - Ласло Джере

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР