Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ни донесе множество позитивни емоции

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ни донесе множество позитивни емоции
Коментари Харесай

Григор за участието си на Ролан Гарос: Има много, заради което мога да бъда горд

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ни донесе голям брой положителни страсти по време на тазгодишния клей сезон, чийто край бе подложен преди няколко дни в третия кръг на Ролан Гарос. Нашето момче започва превъзходно сезона си на алено, достигайки до полуфиналната фаза на Мастърса в Монте Карло, след което последваха три следващи загуби от Стефанос Циципас - на осминафиналите в Барселона и Мадрид и във втория кръг на шампионата в Рим, преди да се стигне до мача в петък против Диего Шварцман, където родният ни представител отстъпи в поредни сетове.

Посредством обществените мрежи през днешния ден първата ни ракета направи преглед на случилото се през последните месеци, като по всичко проличава, че е удовлетворен от показаното:

" Силен сезон на клей. Има доста, поради което мога да бъда горделив през последните седмици. Близо сме! Мерси, Ролан Гарос, за прелестната седмица в Париж! Сега се насочваме към сезона на трева! ", гласеше известието на хасковлията, за който идващият деклариран шампионат е този в Куинс.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР