Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които във

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които във
Коментари Харесай

Без изненади: Удар на Григор бе избран за най-добрия в Ротердам, още един е в топ 3

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е измежду играчите, които във всеки един собствен мач съумяват да блеснат с някое удивително осъществяване и да си завоюват овациите на публиката, като това постоянно носи на нашия съотечественик призови места в класациите за най-забележителни отигравания в хода на даден шампионат. 

През миналата седмица българинът затвърди отличните си изяви от началото на сезона и доближи до полуфиналната фаза на мощната АТР 500 конкуренция в Ротердам, където обаче бе спрян на крачка от финала от бъдещия първенец Даниил Медведев. Независимо че не съумя да доближи до конфликта за трофея, нашето момче остави своята диря в тазгодишното издание на надпреварата с няколко феноменални отигравания.

Днес бе оповестена класацията за най-впечатляващите удари в шампионата и надали има сюрпризирани, че родният ни представител взе участие с цели две свои осъществявания в топ 3, които биват класирани на първо и трето място. Ударът, който донесе на хасковлията лидерската позиция в класацията, бе невероятният минаващ удар на мачбол в четвъртфинала против Алекс Де Минор, след който самият Григор не можеше да повярва какво е сътворил.

Не по-малко впечатляващо е и отиграването, заело трета позиция, което стана факт в същия дуел. Благодарение на ненадминатия си атлетизъм и удивителна точност Димитров пласира минаващ удар от бекхенд, който хвана милиметри от линията и заслужи аплодисментите на самия Де Минор.

Пълната селекция с най-хубави осъществявания от тазгодишния шампионат в Ротердам можете да изгледате тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР