Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е изместен от петото място

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е изместен от петото място
Коментари Харесай

Григор вече е шести в света, Надал се завърна на върха

 Роджър Федерер е свален от трона в Куинс (видео)  Новак Джокович изхвърли Григор Димитров от Куинс
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е преместен от петото място в светoвната класация, откакто Марин Чилич завоюва шампионата от сериите ATP 500 в " Куинс ". Така българинът към този момент е шести.

Рафаел Надал пък от през днешния ден офицално е №1, защото през вчерашния ден Роджър Федерер не съумя да отбрани трофея си в Хале и по този начин сдаде първото място. Матадора има в актива си 8770 точки - с 50 повече от втория Федерер. Зверев и Дел Потро си резервират надлежно третата и четвъртата позиция.

Новак Джокович се завърна в топ 20, откакто прогресира с 5 места и от през днешния ден е 17 в международната класация. Шампионът от шампионата в Хале Борна Чорич пък записва скок с 13 позиции и заема рекордното за него 21 място.

При Стан Вавринка има напредък с 36 позиции и той към този момент е 225 в света, а Анди Мъри си резервира 156 място в света. При българите, втората ни ракета Димитър Кузманов остава под №329. През предходната седмица Мико завоюва трета купа през този сезон.

Националът на България за Купа " Дейвис " победи на шампионата по тенис на червени кортове в Калтенкирхен (Германия) с награден фонд 15 хиляди $. Александър Лазов е №483, а Александър Лазаров е №741.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР