Най-добрият ни скиор в алпийските дисциплини Алберт Попов и половинката

...
Най-добрият ни скиор в алпийските дисциплини Алберт Попов и половинката
Коментари Харесай

Най-добрият ни скиор стана баща на Цветница

Най-добрият ни скиор в алпийските дисциплини Алберт Попов и половинката му Деница станаха родители за първи път. Спортистът разгласи във Facebook появяването на бял свят на Кая Алберт Попова, 3,8 кг тегло, 52 см растеж. Това е станало през вчерашния ден - на Цветница. 

Радостната новина бе чакана в спортните среди - Деница и Алберт не криеха нейната бременност.



Попов приключи неотдавна сезона в ските, като ще запомни 2023 година и с това, че реализира първия си подиум за Световната купа. На 27 февруари той стана трети в Палисейдс Тахо, Съединени американски щати. 

И се трансформира в първия ни скиор с такова достижение след Петър Попангелов, който за последно бе призьор за Семеен кодекс в края на далечната 1984 година Той имаше и други положителни класирания, а неотдавна разгласи, че упоритостите му в бъдеще са и по-големи, желае да е по-постоянен и по-често да се намесва в борбата за първите места.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР