Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой заминава

...
Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой заминава
Коментари Харесай

Мартин Чой може да кара в "24 часа на Льо Ман" въпреки контузията

Най-добрият ни играч по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой отпътува на следващия ден за Фрланция, където ще се организира кръг от международния шампионат по издръжливост на именитата писта Льо Ман.

Въпреки травмата, която получи в Гърция преди началото на BMU европейския шампионат в събота, Чой въпреки всичко ще се причисли към френския тим Energie Endurance 91.

“ Като дойде на място ще направя последни медицински прегледи и ще стане ясно дали ще карам. Засега не мога да кажа дефинитивно, само че е допустимо и да пропусна надпреварата. Неприятно стартира за мен сезона, само че подобен е нашия спорт и виждам реалистично на обстановката. При всички положения ще бъда част от отбора ни от самото начало на Льо Ман. Знам, че всички в тима са изключителни експерти и нека имаме повече шанс в това издание на шампионата “, показа Мартин Чой.
" 24-те часа на Льо Ман " стартира в събота от 13:00 часа българско време и ще се организира пред повече от 150 000 фенове, а Евроспорт ще излъчи конкуренцията онлайн.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР