Най-добрият български тенисист показва невероятна форма в последния месец. Григор

...
Най-добрият български тенисист показва невероятна форма в последния месец. Григор
Коментари Харесай

Гришо е велик без ку*вите в живота му

Най-добрият български тенисист демонстрира невероятна форма в последния месец. Григор Димитров донесе голяма наслада и горделивост през вчерашния ден, откакто се наложи над международния номер 3 Даниил Медведев с 2:1 сета на шампионата в Париж. Българинът сподели приказен тенис и завоюва борбата в колосален конфликт, траял близо три часа. Само преди седмица нашето момче загуби злополучно от същия противник на шампионата във Виена, което приказва за непрекъснатия му напредък и постигане на върхова форма.

 

Много експерти дефинират, че сега с играта си Григор припомня за най-силните си години. Това е 36-та победа над тенисит от топ 10, а единствено за месец той взе скалпа и на сензацията Алкарас. Българинът напредна и до 17-о място в ранглистата, което го връща все по-близо до топ тенисистите в света. Има ли обаче връзка сред върховата му форма и дамите в живота му? Близо месец Григор Димитров е разграничен с последната си огромна тръпка – румънката Мадалина. Периодът съответствува и с отличните резултати и психическа издръжливост, която той показва на корта.

 

Запознати обръщат внимание и на статистиката. Тя красноречиво демонстрира, че в най-силните си интервали в кариерата не е имал жена до себе си или най-малко не е показал обществено връзка. Проблеми и спад в ранглистата регистрира в разгара на връзките си и с Мария Шарапова, и с Никол Шерцингер, и Лолита, а и в последния си романс с Мадалина Геня. Зевзеци разясняват, че в случай че до Австралия оупън Григор не се хване с нова жена, изпиваща силата му, то той има огромен късмет за първи път в кариерата си да покори международния връх с победа в шампионат от Големия шлем. Дотогава може да се радваме на играта му и да му пожелаем триумф в шампионатите.

 

Източник: sportal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР