Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби гъркът Стефанос Циципас с

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби гъркът Стефанос Циципас с
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби от Стефанос Циципас 1/8-финала на Ролан Гарос 2020

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби гъркът Стефанос Циципас с 3-6, 6-7(9), 2-6 и отпадна от " Ролан Гарос " 2020. Осминафиналният мач се игра под затворения покрив на централния корт " Филип Шатрие " и предложи красиви отигравания на малцината позволени фенове.

На процедура срещата се реши в последната точка на втория сет, когато Гришо сбърка на мрежата и загуби частта след тайбрек. Преди това хасковлията имаше сетбол на собствен сервис.

Мачът стартира доста неприятно за Григор. Той позволи пробив още във втория гейм. След това трябваше да се избавя в четвъртата партия. Все отново българинът съумя някак да държи изоставането си на един пробив до 3-4.

В деветия гейм Димитров се активизира и на три пъти можеше да вземе подаването на противника си. Циципас резервира концентрацията си и съумя да завоюва сета с 6-3 за 39 минути.

Втората част беше най-равностойната и продължи колкото другите два сета взети дружно. Гришо откри играта си и със страхотното си напредване по корта направи серия от атрактивни отигравания.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ!
 Снимка 499236
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР