Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Новак

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Новак
Коментари Харесай

Григор преди мача с Джокович: Обичам да играя с големите

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи против Новак Джокович в третия кръг на шампионата „ Мастърс “ в Рим. В миналата фаза нашанецът в профил швейцарския деец Стан Вавринка, до момента в който лидерът в схемата се оправи с аржентинеца Томас Мартин Ечебери.

„ Вавринка е страховит състезател на всяка настилка. Аз му разреших да се върне в мача във втория сет и направих няколко неточности, при които той върна пробива. Но такива са нещата на клей. Стан стартира да удря топката по-добре във втория сет и съм благополучен, че затворих мача в два сета “, Димитров показа след успеха.

 Снимка: БГНЕС/EPA/SEBASTIEN NOGIER

„ Никога не е елементарно против Стан, играли сме доста пъти и знаехме какво да чакаме. Чувствах се добре на корта и от дълго време не бях играл подобен мач. Жребият е тежък, само че това е ситуацията. Харесвам мачове против огромните тенисисти, усещам се удобно, въпреки всичко съм в тура отдавна. “

„ Знам, че против Новак нямам добра статистика, само че ще е хубаво да ревизира равнището си сега против него, а и постоянно се усещам убеден преди такива мачове “, добави Григор Димитров.

Сблъсъкът е очакван за неделя (14 май) от 14:00 часа българско време.

Етикети: Григор Димитровтенис
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР