Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу белорусина

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу белорусина
Коментари Харесай

Тежък жребий за Григор Димитров на Мастърса в Рим

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи против белорусина Иля Ивашка или опитният Стан Вавринка в първия си мач по време на шампионата от сериите АТР Мастърс 1000 на клей в Рим, Италия.

Жребият за главната скица несъмнено не бе благоразположен към първата ни ракета, която по право пропуща първия кръг, само че още във втория ще срещне противник, против който има негативен баланс.

До този миг Димитров е изгубил и двата си дуела против Ивашка, до момента в който против Вавринка 31-годишният хасковлия изостава в съперничеството им с 5-7 триумфа.

Ако въпреки всичко завоюва първия си дуел в Рим, в третия кръг поставеният под №26 в Рим Григор може да се изправи против към момента настоящия лидер в международната класация Новак Джокович, който през предходната година победи в конкуренцията.

Сърбинът, който в края на шампионата ще отстъпи върха в класацията на АТР на Карлос Алкарс е подложен под №1 в италианската столица и ще се изправи във втория против спечелилия от мача сред Люка Ван Аше и Томас Мартин Ечевери.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР