Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще направи днес втори опит

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще направи днес втори опит
Коментари Харесай

Григор Димитров открива в сряда програмата на Корт №18 на Уимбълдън, Вики Томова ще доиграва следобед

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще направи през днешния ден втори опит да открие присъединяване си на тазгодишния Уимбълдън, откакто през вчерашния ден дъжд анулира съвсем всички срещи от програмата и при мъжете, и при дамите.

В това число попадна и мачът на Димитров против японския квалификант Шо Шимабукуро, като двамата въобще не се появиха на корта във вторник. Ден по-късно обаче стискаме палци всичко с атмосферните условия да бъде наред и да забележим в деяние първата ни ракета.

Мачът на Григор и Шимабукуро бе подложен първи на Корт №18, тъй че двамата ще открият програмата за деня там в 13.00 часа българско време. Това ще бъде първи двубой сред някогашния №3 в света и 25-годишния японец.

В днешния следобяд на корта чакаме и първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която би трябвало да доиграе мача си от първия кръг против поставената под №27 Бернарда Пера.

Българката изоставаше с 6:7(3), 1:0, когато през вчерашния ден над Лондон стартира да вали и това принуди уредниците да прекратят всички против на външните кортове, а след това и да ги отсрочат за сряда.

Томова и Пера ще възобновят борбата си в третия мач от програмата на Корт №8 и се чака да стартират след 16.00 часа българско време, в случай че, несъмнено, още веднъж няма изненади с времето.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР