Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви от Мелбърн, че се

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви от Мелбърн, че се
Коментари Харесай

Димитров от Мелбърн: Готов съм за добър сезон

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разгласи от Мелбърн, че се усеща подготвен за Откритото състезание на Австралия и чака началото на първия за годината шампионат от Големия шлем, който стартира в Мелбърн на 14 януари в изявление за Българска телеграфна агенция.

" Готов съм за Откритото състезание на Австралия – одобрявам този шампионат, изискванията са положителни, усещам се добре тук ", сподели Димитров.

Със мощен завършек на 2023 година и прелестното начало на актуалната акция българинът се изкачи до 13-ото място в международната класация. Той разкри, че в последните месеци се усеща убеден на корта, което му оказва помощ да покаже същинските си благоприятни условия.

" Чувствам се добре в последните месеци, напъните ми дават резултат. Много съм признателен на всеки един от екипа ми - работим добре и резултатите идват! ", съобщи Григор.

Най-успешният ни тенисист в историята стартира чудесно акцията с купата в Бризбън, която завоюва за повторно след 2017 година, която в следствие се трансформира в най-успешната в кариерата му до момента, приключила с трофея от Финалния шампионат на АТР в Лондон и нанагорнище до третото място в международната класация.

" Бризбън е положително начало на тази година и добра подготовка за идната седмица. Важно е да усъвършенствам играта си и физическата си форма всекидневно, резултатите са разследване. Вярвам, че постоянството се отплаща, усещам се подготвен за добър сезон, пък ще забележим какво ще стане ", разяснява българинът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР