Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи жребия си за турнира

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи жребия си за турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров с тежък жребий в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров научи жребия си за шампионата от сериите “Мастърс” в Индиън Уелс. Първата ни ракета ще се изправи на старта против американеца Томи Пол. Ако завоюва, във втория кръг Григор ще се изправи против международния №3 Александър Зверев. В третия кръг евентуален противник на Димитров е Алекс де Минор.

Томи Пол е на 39-о място в ранглистата на АТР. Той има победа на Григор на Australian Опен през 2020 година, само че няколко месеца по-късно хасковлията взе реванш на US Open.

Любопитно е, че в жребия за шампионата в Индиън Уелс бе включен и Новак Джокович. Сърбинът не е отдръпнал поръчката си за присъединяване, макар че съгласно разпоредбите в Калифорния в надпреварата ще бъдат позволени единствено тенисисти, които са имунизирани против COVID-19. Организаторите обявиха, че държат връзка с екипа на Джокович, само че още не е ясно дали той ще получи здравно изключение, което да му разреши да играе.

Ако въпреки всичко получи право да взе участие в шампионата, Джокович ще стартира с мач против един всред Джордан Томпсън и Давид Гофен. Поставеният под №1 в схемата Даниил Медведев ще започва против спечелилия от дуела сред Алексей Попирин и квалификант.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР