Най-добрият български тенисист Григор Димитров говори пред медиите след победата

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров говори пред медиите след победата
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не мисля, че съм много далеч от нивото на Джокович и Алкарас

Най-добрият български тенисист Григор Димитров приказва пред медиите след успеха си над испанеца Роберто Карбайес Баена на старта си на шампионата в Женева.

" Играх доста чисто при започване на мача и това ми улесни живота ", призна Григор Димитров.

" Имах доста положително възприятие на корта. Освен това сервирах доста добре. Фактът, че бях съсредоточен от началото до края на мача, че се чуствах чудесно, демонстрира, че сме на прав път ", сподели българинът след триумфа си.

" Това, че отпаднах в последните шампионати от Алкарас и Джокович не ми разреши да покажа на корта всичко, което върша на подготовка. Но това за следващ път ми сподели, че в тениса границите са прекомерно дребни. Не мисля, че съм доста надалеч от тези двамата, както и не мисля, че съм надалеч от най-хубавото си равнище. Чувствам се добре във всички етапи - движа се добре по корта, блъскам чудесно топката ", счита Димитров.
 Ето кой ще бъде идващият противник на Гришо в Женева
Ето кой ще бъде идващият противник на Гришо в Женева

Най-добрият български тенисист ще играе против австралиец

" Наистина имам вяра, че в идващите месеци могат да ми се случат хубави неща. Няма какво повече да потвърждавам на никого, с изключение на може би на себе си, че към момента съм кадърен на хубави неща. Вярвам в това и работя доста, с цел да се случи ", сподели още най-хубавият роден тенисист.

" Често съм идвал тук за почивка и обичам шампионата. Ние, тенисистите, сме в най-хубавите условия. Има доста работа, която е свършена от уредниците и доброволците, с цел да е сполучлив шампионатът. Вече 14 години съм в професионалния тенис и мога да ви кажа, че е същинско наслаждение да съм тук. Има качество на всяко равнище ", сподели още Григор Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР