Най-добрият български тенисист Григор Димитров гостува в предаването Гейм, Сет,

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров гостува в предаването Гейм, Сет,
Коментари Харесай

Гришо преди Ю Ес Оупън: В София бях като рок звезда

Най-добрият български тенисист Григор Димитров гостува в предаването „ Гейм, Сет, Матек “ преди да стартира присъединяване си на Ю Ес Оупън довечера против Вацлав Шафранек. Водещата Бетани Матек-Сандс и Гришо преди дни разгласиха обща фотография, на която той получава целувка от лекуващата травма 32-годишна тенисистка. Пред американката Димитров разкри за страстите, които е изпитал по време на шампионата в София при започване на годината.

„ Победата в София бе една от най-големите ми, тъй като срещнах и някои членове на фамилията ми за първи път “, описа българинът, пояснявайки, че е напуснал родината рано и това е една от аргументите да не познава част от роднините си.

„ Беше полуда още от първия ден, когато дойдох. Усещах пеперуди в стомаха си не тъй като играя, а тъй като съм в България. Чувствах се като че ли съм още веднъж вкъщи и съм национал. Невероятно чувство, фамилията ми бе там, всички братовчеди, всичко бе съвършено. Първият мач бе изключително сложен, само че след това всичко потръгна. Чувствах се като рок звезда “, добави деветият в международната класация.

Димитров описа, че съжалява, че не е имал чак толкоз доста благоприятни условия да играе на централния корт на US Open, само че добави какъв брой удивен е от атмосферата.

Американката провокира първата ни ракета да каже нещо мотивиращо, визирайки сложния миг, в който се намира, откакто получи тежка травма на „ Уимбълдън “, която я вади от корта за дълго време.

„ Първото нещо, което би трябвало да създадем, е да отидем в басейна – пошегува се Димитров. – Не спирай да се усмихваш, това постоянно оказва помощ. Винаги когато съм изпитвал болежка, съм се опитвал да диря позитивната страна на нещата. Ще имам късмет да си умря малко. “

„ Важно е да се почива, същинският първенец се нуждае от това – да се откъсне от света за малко и просто да бъде себе си. Това би трябвало да направиш. Знам какъв брой мъчно е да гледаш телевизия и да си кажеш „ Мам*а му, щеше ми се да съм там “. Ако това ми се случи някой ден, ще каже „ Мир, момчета, махам се за малко. Не желая да върша нищо общо с тениса известно време. “ Така че като се върнеш оценяваш нещата по различен метод “, приключи Гришо.

РЕЗУЛТАТИ И СХЕМА ПРИ МЪЖЕТЕ НА Ю Европейски Съюз ОУПЪН – ТУК
РЕЗУЛТАТИ И СХЕМА ПРИ ЖЕНИТЕ НА Ю Европейски Съюз ОУПЪН - ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР