Най-добрият български тенисист Григор Димитров е в Индиън Уелс и

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е в Индиън Уелс и
Коментари Харесай

Григор Димитров тренира усилено за първия си мач в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е в Индиън Уелс и се приготвя за първия си мач от шампионата " Мастърс 1000 ". Той е подложен под №3 в главната скица и обичайно е в центъра на медийното внимание.

 Григор Димитров стартира против Фернандо Вердаско или Гуидо Пея в Индиън Уелс
Григор Димитров стартира против Фернандо Вердаско или Гуидо Пея в Индиън Уелс

Българинът е подложен под №3 и е в горната част на схемата

Гришо към този момент е загърбил слабото си показване на шампионата в Доха, където изненадващо отпадна от тунизийския деец Малек Джазири в мач от първия кръг. Няма и диря от болестта попречило на българския №1 да разгърне цялостния си капацитет против Роджър Федерер в Ротердам.

Димитров мъчно играе в мартенските шампионати в Съединени американски щати - Индиън Уелс и Маями. През предходната година той съумя да завоюва единствено една среща и загуби две. Сега чака спечелилия от конфликта сред Фернандо Вердаско (Испания) и Гуидо Пея (Аржентина).

 Снимка 343925
Източник:

Надпреварата в Индиън Уелс е от категория " Мастърс " 1000 и е с дълготрайност 10 дни, тъй като схемата е за 96 тенисисти. Настилката е твърда, само че това е най-бавната твърда настилка, която се приближава до алените кортове. А на такава настилка хасковлията е посочил, че не се показва доста добре.

 Снимка 343923
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР