Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, коментира актуалните теми в

...
Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, коментира актуалните теми в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Беше трудно, но продължих да вярвам! Ето какво се случва с мен последната година

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, разяснява настоящите тематики в кариерата си.
Първата ни ракета показа за собствен обред да изброява три неща, които го карат да се усеща признателен, а те в последно време изобилстват.
„ Това ми оказва помощ да се оправям с неща от най-различно естество. С всяка една минала година правя оценка от ден на ден нещата, които ми се случват на корта и в живота “, показа Григор пред Australian Tennis Magazine, представени от Фокус.
„ Бях в действителност разчувствуван от метода, по който играех през целия шампионат. Записах доста хубави победи. Трябваше да остана положителен и да имам вяра, че най-хубавото занапред следва “.
„ В момента съм по-добър състезател, в сравнение с преди седем години. Дисциплината, хубавичко работа, приспособяването към голям брой разнообразни играчи за тези години – би трябвало да сте подготвени да се справяте с всичко това непрекъснато. Това се случва с мен през последната една година. В предишното беше доста мъчно и изгубих някои в действителност тежки мачове, само че продължих да имам вяра “, добави Григор Димитров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР