Най-добрият български ММА боец Благой Иванов най-вероятно ще се завърне

...
Най-добрият български ММА боец Благой Иванов най-вероятно ще се завърне
Коментари Харесай

Нещо голямо предстои за Благой Иванов през март

Най-добрият български ММА войник Благой Иванов най-вероятно ще се завърне в осмоъгълника за втория си мач от най-голямата организация в света UFC през март месец 2019 година. За това загатна боксьорът Би Джей Флорес, който разгласява малко видео в “Инстаграм” на утринен крос с Багата.

“Малко работа в ранното утро с първенеца Благой. Нещо огромно следва през март”, сподели Флорес, до момента в който двамата тичат на лекоатлетическа писта.

Както е известно, към момента следва публично оповестяване на втория дуел на Багата в UFC. През юли той дебютира със загуба със съдийско решение от някогашния първенец в тежка категория Жуниор дос Сантос, а след това стана ясно, че е бил съществено контузен.

Наскоро самият Иванов изясни, че чака втората си борба в UFC в първите месеци на 2019-а, което се припокрива с идното “нещо огромно през март”, оповестено от Би Джей Флорес.

Благой Иванов е 15-и в ранглистата на тежка категория в UFC. През март месец ще има цели пет галавечери на организацията, като първата е на 3-и и е най-голяма - UFC 235, a останалите четири са от сериите Fight Night.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР