Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев демонстрира самочувствие и радост от

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев демонстрира самочувствие и радост от
Коментари Харесай

Кобрата: По-добър съм от Уайлдър, защо да не победя и Тайсън Фюри?

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев показва самочувствие и наслада от подписването на контракт с именития промоутър на куп боксьори величия Боб Аръм. " Топ Ранк " към този момент ще съвмества менажирането на Кобрата с Epic Sports на Ивайло Гоцев, а на конференцията Пулев показа усещанията си и за сегашния трогателен образ на тежката категория.

ВИЖТЕ ТУК ИЗКАЗВАНЕТО НА БОБ АРЪМ!

" Благодаря ви за наличието ", сподели Пулев на конференцията за представянето му като новия член на " Топ Ранк ". " Щастлив съм, че ще работя с " Топ Ранк " и Боб Аръм, а в този момент ще стартира да упражнявам тук. Мисля, че имаме доста, доста огромно бъдеще дружно.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Top Rank Boxing (@trboxing) на Дек 8, 2018 в 2:55 PST

След края на ерата " Кличко " в тежката категория е доста, доста забавно. Имаме петима-шестима топ боксьори и ще бъде доста забавно, тъй като към този момент аз съм тук, аз упражнявам тук (в Щатите) и ще се удрям тук, а следващата година ще опитам да стана международен първенец.

Естествено, че и Джошуа, и Уайлдър, и Фюри са доста положителни бойци. Не Хюи Фюри, а Тайсън, тъй като Хюи го победих, а за какво не скоро и Тайсън. Всички са положителни бойци, само че Уайлдър механически не е толкоз добър и мисля, че съм по-добър ", заключи Кобрата.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@
" Благодаря на Боб Аръм, тъй като в действителност боксьорите в тежка категория са назад в играта и Боб промотира точно такива. Ние му предоставихме най-хубавия европейски боксьор в категорията, най-техничния, формален кандидат за купата на IBF. Искаме да излезем на кръга против Антъни Джошуа и се надявам да стане в " Медисън Скуер Гардън " или " Т-Мобъл Арина ". Те непрекъснато повтарят, че на " Уембли " са вкъщи си, само че ние желаеме да доведем най-големите конфликти в тежка категория в Съединени американски щати. А Супермен, който е до мен, ще се изправи пред това предизвикателство ", разяснява Ивайло Гоцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР