Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не тренира с клубния си

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не тренира с клубния си
Коментари Харесай

Везенков не тренира с Олимпиакос преди дербито от Евролига срещу Панатинайкос

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не тренира с клубния си тим Олимпиакос преди утрешното дерби против Панатинайкос в Евролигата, написаха медиите в Гърция.

Звездата на " червено-белите " пропусна последният мач на отбора в шампионата, в който грандът от Пирея се наложи с 89:75 като посетител на състава на Кардица, като тогава отсъствието на Везнеков се дължеше на травма съгласно клубния уебсайт.

Според информациите от южната ни съседка българинът е имал проблем десния аддуктор, само че не е ставало въпрос за сериозна контузия.

Наставникът на Олимпиакос Йоргос Барцокас сигурно ще има потребност от Везенков в петъчното дерби против Панатинайкос, защото досега Александър се показва доста мощно в Евролигата през сезона, като към този момент на четири пъти бе определян за състезател на кръга, а също така българинът бе определен и за най-хубав през месец ноември.

Голямото гръцко дерби сред Панатинайкос и Олимпиакос е на следващия ден вечер (30 декември) от 21.00 часа българско време. Преди този дуел " детелините " са 13-ти във краткотрайното нареждане с баланс 6-9, до момента в който " червено-белите " са 6-ти с 9-6.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР