Най-добрият български арбитър Георги Кабаков остава в първа категория за

...
Най-добрият български арбитър Георги Кабаков остава в първа категория за
Коментари Харесай

Георги Кабаков остава в първа категория на съдиите на УЕФА

Най-добрият български съдия Георги Кабаков остава в първа категория за съдиите на УЕФА, стана ясно по-рано през днешния ден, когато от централата разгласиха новите описи с ранкинга на реферите.

По този метод Кабаков не съумя да се изкачи в категория " Елит ", в която попадат най-хубавите 31 арбитри в Европа. За страдание, оставането на 37-годишния пловдивчанин в същата категория съществено понижи възможностите му за попадане в елита, защото той към този момент наближава възрастта, след която от УЕФА стопират развиването съдиите.

За сметка на това място в категория " Елит " откриха цели три нови имена - Ирфан Пелито от Босна и Херцеговина, Алехандро Хосе Ернандес Ернандес от Испания и Глен Ниберг от Швеция.

Останалите български съдии също резервират своите места във второкласен, като там попадат Волен Чинков, Георги Давидов, Драгомир Драганов и Никола Попов, а промоция там заслужи и Радослав Гидженов.

При дамите пък в първа категория на съдиите от през днешния ден към този момент се намира и Кристина Георгиева, а местата си там резервират и Християна Гутева, и Галя Енчева.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР