Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос отново отложи завръщането си на

...
Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос отново отложи завръщането си на
Коментари Харесай

Ник Кирьос пропуска и Мастърсите в Индиън Уелс и Маями

Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос още веднъж отсрочи завръщането си на корта, като ще пропусне и първите два шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс и Маями.

Организаторите на двете съревнования в Съединени американски щати оповестиха, че Кирьос ще пропусне надпреварите през месец март поради продължаващите му проблеми с коляното, които го стопираха и от присъединяване на Australian Open при започване на годината.

Припомняме ви, че тогава самият австралиец разгласи, че има скъсване на латералния менискус и киста в лявото коляно, което няма да му разреши да вземе присъединяване в Мелбърн. Първоначално, проектите на Ник бяха да се завърне на корта точно за Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, само че към този момент е ясно, че ще би трябвало да изчакаме още малко преди да забележим Кирьос още веднъж на корта.

За последно австралийският №1 игра на шампионата от сериите АТР 500 в Токио през предходната година, където се отхвърли преди своя дуел от четвъртфиналите против Тейлър Фриц.

През предишния юли пък Ник Кирьос реализира най-големия триумф в своята кариера досега, откакто доближи до финала на Уимбълдън, където обаче отстъпи на Новак Джокович.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР