Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България се впуснаха

...
Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България се впуснаха
Коментари Харесай

Подла конспирация в Игри на волята! Слаби нерви издъниха Р...

Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България ” се впуснаха във втора борба на финалистите на Арената на приключенското риалити. В този двубой най-ценните качества бяха спокойствието и салдото, които Алекса потвърди, че има. Той завоюва имунитет за съвета на финалистите, както и един спомагателен номинационен глас. 

За повторно Ралица не съумя да се оправи с провокациите на самостоятелната борба на финалистите. Нейната ръка стартира да трепери, заради което тя изгуби баланс и първа изпусна своята кула. Загубата беше съдбоносна и автоматизирано я трансформира в първия номиниран играч, който ще се бори за оцеляването си в утрешната елиминационна борба. 

Още с идването си в Резиденцията, дамите се събраха, с цел да обсъдят общата си тактика за номинации. Ралица реши да насочи вниманието на останалите финалисти към Филип, като показа пред всички, че желае да се изправи точно против него на Арената. Тя реши, че с този ход ще успее да избегне борба против един от околните си хора - Джаферович.

Същата вечер финалистите се събраха за повторно край огъня на племенния съвет. С напредването на надпреварата, то стана непредвидимо за състезателите, които трябваше да предлагат не един, а двама души. Гого и Филип се почувстваха застрашени и взеха решение да закупят по един спомагателен глас. Гласуването дефинира, че против Ралица ще се изправят Георги и Джаферович, макар опита на двете дами да не се борят една против друга.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР