Най-добрите приятели отлетяха до Пиза за пица и се върнаха

...
Най-добрите приятели отлетяха до Пиза за пица и се върнаха
Коментари Харесай

Британците летят до Италия за еднодневна екскурзия, за да си вземат пица - и се връщат у дома навреме за работа

Най-добрите другари отлетяха до Пиза за пица и се върнаха в точния момент за работа на идващия ден - за по-малко от цената на пътешестване до Лондон.

Морган Болд, 27, видя бюджетни полети до и от Пиза, Италия, и реши да опита „ рисково еднодневно пътешестване “, тъй че ще би трябвало да употребяват единствено един ден годишно напущам. Тя и най-хубавата й другарка Джес Уудър, на 26, резервираха дневни полети за връщане и излетяха в 6 сутринта от летище Манчестър на 24 април.

Те имаха през целия ден на извършване на покупки, разглеждане на забележителности и наслаждаване на италианска кухня и споделят, че е по-малко в сравнение с цената на едно пътешестване до столицата. Морган от Магъл, Ливърпул, сподели, че целият ден й е коствал единствено £170 - в това число полети, паркинг на летището, храна и действия.

Мениджърът на обществените медии сподели: „ Отидохме в друга страна и беше евентуално по-евтино, в сравнение с ние да пътуваме от Ливърпул до Лондон. Влаковете до Лондон Юстън там и назад са към £100 и това е без скъпата хр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР