Най-добре представилите се 18 ученици от близо 600 явили се

...
Най-добре представилите се 18 ученици от близо 600 явили се
Коментари Харесай

Наградиха победителите от състезанието по английски език KGL 2022 по време на конференцията „Ден на Кеймбридж“

Най-добре представилите се 18 възпитаници от близо 600 явили се в националния кръг на тазгодишното съревнование Kangaroo Global Linguistics получиха заслужени награди. Церемонията по награждаване се организира по време на най-голямото събитие за преподавателите по британски език у нас - „ Денят на Кеймбридж “, което събра на едно място над 400 учителя от цялата страна. По традиция, по време на конференцията бяха наградени и спечелилите в Художествено-музикалното съревнование, проведено от Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България, които поздравиха гостите с музикалните си творби.

По време на събитието участниците имаха опцията да чуят известни експерти в региона на изучването на британски като непознат език, които показаха съвременни трендове и потребни тактики в преподаването.

„ Радостни сме, че за поредна година „ Денят на Кеймбридж “ провокира подобен сериозен интерес у преподавателите по британски език у нас. След миналите две години, в които се наложи да изпълним конференцията в онлайн формат, в този момент несъмнено видяхме неспокойствие и възторг у всички присъстващи да се забележим онлайн и да обменим опит. Благодарни сме на уважаваните ни посетители за забавните тематики, които показаха на аудиторията и скъпите препоръки за преподавателския развой, които споделиха. “, разяснява Владимир Колев, ръководител на „ Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България “.

Денят на Кеймбридж се организира за 16-та поредна година у нас, като с помощта на известните лектори и гостите - преподаватели по британски език от страната, конференцията се трансформира във вълнуващо събитие и важен празник за всички от гилдията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР