Най-добрата френска тенисистка Кристина Младенович не може да намери себе

...
Най-добрата френска тенисистка Кристина Младенович не може да намери себе
Коментари Харесай

Какво се случва с това момиче?

Най-добрата френска тенисистка Кристина Младенович не може да откри себе си към този момент седмици наред. 24-годишната русокоска записа седма поредна загуба в WTA тура. Младенович претърпя кошмарно проваляне с 0:6, 0:6 от китайката Ван Цян в първия кръг на провеждащия се тази седмица шампионат “Торай Пан Пасифик Оупън” в Токио с награден фонд 890 100 $.



Последната победа на Младенович в тура е против германката Татяна Мария (7:5, 3:6, 6:3) на провелия се в първата седмица на август шампионат във Вашингтон. След това французойката (№15 в ранглистата сега и №9 в Live WTA Race) няма даже извоюван сет в последните си 7 срещи. В нито един от тези седем мача Младенович не е срещнала тенисистка от Топ 25. Три от загубите й в тази черна серия са против тенисистки отвън Топ 50, а други две от провалите й са нанесени от състезателки, намиращи се отвън Топ 100.



Младенович се представяше доста мощно през първата половина на сезона. Французойката завоюва шампионата в Санкт Петербург и бе финалистка в Акапулко, Щутгарт и Мадрид. Тя записа и други мощни резултати, като полуфинал в Индиън Уелс и четвъртфинал на " Ролан Гарос ", като в Париж отстрани на осминафиналите актуалната №1 в света Гарбинье Мугуруса (Испания).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР