Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова ще излезе отново на кортовете

...
Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова ще излезе отново на кортовете
Коментари Харесай

Виктория Томова излиза отново на кортовете на Australian Open в сряда за среща от турнира на двойки

Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова ще излезе още веднъж на кортовете на Australian Open в сряда (17 януари), когато нашето момиче ще изиграе първия си дуел от шампионата на двойки.

В " Мелбърн Парк " през тази година нашето момиче ще си партнира с 16-годишната съветска сензация Мира Андреева, а жребият им отреди в първия кръг на главната скица двете да се изправят против Ана Блинкова от Русия и Аляксандра Саснович от Беларус.

Двубоят попадна в програмата за ден №4 от тазгодишното издание на Australian Open, като той ще закрие програмата на следващия ден на Корт №17, а упованията са срещата с присъединяване на Томова и Андреева да започва към 7:00 часа сутринта българско време.

Любопитното е, че за младата рускиня това ще бъде втората ѝ поява на кортовете в " Мелбърн Парк " за деня, защото от 3:00 часа сутринта наше време тя ще изиграе и мача си от втория кръг на сингъл при дамите против поставената под №6 Онс Жабер от Тунис, като дуелът сред двете ще се организира на централния корт - " Род Лейвър Арена ".

В същото време без значение от развоя на срещата на двойки в утрешния ден, сигурно ще забележим Виктория Томова още веднъж в деяние в четвъртък (18 януари), когато 28-годишната софиянка ще се изправи против украинката Елина Свитолина в среща от втория кръг на сингъл.

Припомняме ви, че на старта на самостоятелната конкуренция първата ракета на България се наложи над американката Кайла Дей с 6:4, 6:2, записвайки своята дебютна победа в главната скица Australian Open.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР