Най-дълго съществуващата и авторитетна организация за професионални бойни спортове в

...
Най-дълго съществуващата и авторитетна организация за професионални бойни спортове в
Коментари Харесай

MAXFIGHT очаква още по-богат календар през 2023 година

Най-дълго съществуващата и авторитетна организация за професионални бойни спортове в България MAXFIGHT изпрати сполучлива 2022 година с богат календар от пет извършени шампионата.

Силните представяния във веригата на българската звезда в кикбокса Стоян Копривленски даже го изстреляха към дуел за шампионския пояс в лека категория на GLORY. През май месец той завоюва пояса в К1 на MAXFIGHT против молдовеца Максим Райлеан, а през октомври се изправи против първенеца на GLORY Тижани Безтати, където за жалост отстъпи със противоречиво съдийско решение.

Копривленски щеше да се бие пред българските почитатели и в последното за годината издание на MAXFIGHT - 52 (отново в София), само че трябваше да отпътува за Япония за друга галавечер на GLORY. Там съдиите искрено ощетиха българския войник и му присъдиха загуба против локалния любим Каито Оно.

Йосиф Панов - Пепелянката също прогресира кариерата си през дуел на MAXFIGHT, като на 16 декември в София победи по точки Мирослав Сербан и чака да се боксира за интерконтинентална купа през 2023 година.
82  Йосиф Панов надделя Ангел Емилов за шампионския пояс на България
Борислав Велев - Рой се завърна на сцената на MAXFIGHT в края на 2021 година след към едногодишно неявяване от професионалния кръг, а след успеха там получи страхотния късмет да завоюва интернационален пояс към Световния боксов съвет. На 25 август в Тирана той надви над Амарилдо Врая и стана междуконтинентален първенец в супер полусредна категория към WBC.

Измъчваният от разнообразни травми Здравко Попов също откри поле за изява на MAXFIGHT през декември предходната година и нокаутира опитния и известен у нас Евгени Борисов.
56  MAXFIGHT 52
На 11 февруари в София се организира MAXFIGHT 48, чиито основни борби бяха тези на Симеон Наковски против Михай Мита (българинът завоюва с прекратяване) и на Антон Петров против Кристиян Зае (нашенецът победи с ТКО). Освен тях феновете видяха сполучливи представяния на Павел Владев - Върколака против Николай Петров с ТКО, както и при дамите Теодора Кирилова против Луиза Бургос (със съдийско решение).
56  MAXFIGHT 52
Симеон Наковски и Антон Петров блеснаха и в заключителната за 2022-ра галавечер на МАXFIGHT 52 в София, като завоюваха купите на организацията пред 1500 фенове в зала “Христо Ботев ”.
56  MAXFIGHT 52
Очакванията са през 2023 година MAXFIGHT да има още по-богат график със събития и интернационалните участия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР