Най-дългият въжен тролей радва от днес децата на Тракия. Той

...
Най-дългият въжен тролей радва от днес децата на Тракия. Той
Коментари Харесай

Най-дългият въжен тролей радва децата на „Тракия” 

Най-дългият въжен тролей радва от през днешния ден децата на „ Тракия ”. Той е част от новопостроената детска площадка в парк „ Кан Крум ”, заяви кметът  Костадин Димитров.

„ Това е второто сходно оборудване  на територията на региона ни. Първото е в парк „ Лаута ” и продължава да е най-предпочитаното за игра от децата. Пред него постоянно има чакащи малчугани освен от „ Тракия ”, само че и от целия град. От през днешния ден имаме още една въжена линия и тя е най-дългата в страната ”, съобщи кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров.

Поредният стадий от построяването на парк „ Кан Крум ” стартира преди близо два месеца. Вече е подготвена една от главните алеи, инсталирани са близо 50 пейки за отдих, а детската площадка ще се трансформира в желано място и за деца, и за родители.

„ Работим на стадии, тъй като липсва изцяло финансиране за реализацията на този по този начин значим съгражданите ни и за зелената система на „ Тракия ” парк. Миналата година изградихме поливната система, а през цялото това време засадихме над 300 дръвчета с помощта на другари и донори ”, изясни още Костадин Димитров и добави, че залесяването в „ Тракия ” ще продължи и през тази есен. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР