Най-бруталният и безмилостен изнасилвач Пеньо Мангъров, известен в родния ъндърграунд

...
Най-бруталният и безмилостен изнасилвач Пеньо Мангъров, известен в родния ъндърграунд
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Серийният изнасилвач Пеньо Чешкия наигра ВКС, избяга в чужбина преди да го опандизят

Най-бруталният и безсърдечен изнасилвач Пеньо Мангъров, прочут в родния ъндърграунд като Чешкия, е съумял да избяга зад граница преди да го опандизят, с цел да се укрие и да се размине с 12-годишната присъда, която получил преди няколко дни. И защото решението на Висшия висш съд не подлежало на обжалване, единствено за часове Чешкия е съумял да провежда напускането си от България и е потопен вдън земя, откакто е схванал, че е приет за отговорен за похищение и обезчестяване на жена в изискванията на продължаващо закононарушение и рисков рецидив. Органите на реда въобще не са съумели да го приведат в постройката за изтърпяване на закононарушения. Това описа извънредно пред Флагман.бг меродавен източник.
На 3 октомври т.г. Върховен касационен съд призна за отговорен Пеньо Мангъров – Чешкия за това, че на три пъти се е съвкуплил с лице от женски пол, като го е принудил към това със заплашване. С новата присъда на Апелативен съд-Пловдив бе анулирана оправдателната част на първоинстанционната и Мангъров бе приет за отговорен по обвиняване за похищение, като му е наложено наказването „ отнемане от независимост “ за период от 12 години. Увеличен от 6 на 8 години бе и срокът на наказването по обвиняването за насила. Определено бе едно общо наказване за двете закононарушения.
Какво знаем за Пеньо Мангъров – Чешкия?
Той е апетитен за безсърдечен изрод, който бие, изнасилва и изнудва за пари дами, поръчков палач от митренските години. Мъжът е прочут и като чаровник с жесток манталитет, който през няколко години е задържан за разнообразни закононарушения. Признат е за отговорен за две поръчкови убийства, осъществени в Прага през 1998 и 1999 година, и е наказан задочно на 30 година затвор в Чехия. Мангъров бе наказан на 20 години затвор поради убийството на Ладислав Цимерман в чешката столица Прага на 27 декември 1998 година Трима чехи са били негови съучастници.
По-късно присъдата му беше анулирана от Апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на Окръжна прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка му Мартина. По другото обвиняване – за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе приет за почтен.
„ Нямам нищо общо и с двете убийства, ще видите, че съдът ще го разбере най-сетне “, съобщи Пеньо Мангъров след привършване на процеса тогава. Той твърдеше, че по това време не е бил в Чехия, а негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив удостовери алибито му.
През 2004 година Мангъров бе наказан на 8 година отнемане от независимост за обезчестяване в Пловдив. Излиза от пандиза през октомври 2010 година. Няколко месеца по-късно обаче скандалният престъпник е още веднъж се озова в пандиза. През юни 2011 година той бе арестуван след спецакция на ГДБОП в столичния квартал „ Люлин “. До ареста му се стига след траяло над половин година следствие.
Тогава бе арестуван, тъй като изнудвал няколко дами за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с ликвидиране, принуждавал ги да проституират и да му дават разнообразни движимости – тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони. При ареста в дома му тогава бяха открити документи за банков сейф на негово име, контракт за прекачване на заем от 60 000 лева, контракт за наем и мобилни телефони.
Докато е бил зад решетките Чешкия е подържал профил в обществената мрежа Facebook. В него разгласил детайлности за персоналния си живот и близо 20 фотоси, на множеството от които помпи мускули полугол. В профила му е посочено, че се вълнува от спорт и книги. Слуша класическа музика. Любимата му книга – „ Мълчанието на агнетата “ на Томас Харис. Любимият му създател е Фройд. В графата фамилен статус написа „ вдовец “, което е много необичайно.
Преди време Мангъров се ожени за адвокатката си и някогашна столична прокурорка Соня Алексиева. Тя бранеше правата му в правосъдната зала, само че за малко. Мангъров персонално я изгони от правосъдната зала и смени юриста си, като това по всичко проличава, че тогава е поставил завършек на връзката и брака им. Соня е жива и здрава и не излиза наяве за какво Мангъров се е представял за вдовец, разясниха осведомени.
Тогава във Facebook Чешкия описваше детайлно и борбата си с правораздаването. Обясняваше, че против него е имало скалъпено обвиняване за обезчестяване на продажница, с цел да може да бъде държан в пандиза, до момента в който тече следствието на двете убийства в Чехия. Определяше присъдата си от Пловдивския областен съд като „ поръчкова “. Твърдеше още, че по време на процеса в Окръжния съд е било накърнено правото му на персонална отбрана, вследствие на което е получил несправедлива неоправдателна присъда за едно от двете убийства.
„ Завиден е ентусиазмът на българската страна да разкрива случаи на поръчкови убийства в други страни, жертвайки свои жители, в случай че не бе в положение да разкрие нито едно от стотиците поръчкови убийства на лична територия. Неслучайно чешкият художник Давид Черни изобрази България като тоалетна “, пишеше тогава Мангъров в профила си. Дали той е поддържал страницата си във Facebook или е възлагал задачата на някой различен – по този начин и не стана ясно.
В ареста забива хубавица, която изнудва с порно за 23 бона.
Ако не ми дадеш 23 хиляди лева, ще пусна в интернет клипче по какъв начин вършим секс. Ще го видят всички, в това число родителите ти и щерка ти. Прехвърлил съм записа на 5 флашки, които ще изпратя и на други хора. Заканата към 30-годишната Ивелина от София насочва с нетърпящ несъгласие звук при започване на ноември 2019 година Младата жена е от последните любовни завоевания на 39-годишния Мангъров, родом от Карлово, който с изключение на с престъпните си прояви, е прочут и със скандалните си връзки с хубави дами. За да е по-убедителен в заканата си, Мангъра крещи и даже “хвърля закани ” към Ивелина, че желае парите незабавно или ще избие зъбите и ще счупи главата. Парите са “нещо като санкция ”, тъй като тя не се държала добре с него. Мангъра безогледно споделя, че не му пука от никого и никой не може да му направи нищо.
После подрежда на хубавицата сама да направи график на кои дати какви суми ще му дава. Ошашавена, тя се пробва да изясни, че няма от кое място да откри толкоз пари, нито от кого да ги изиска. Мангъра обаче е неотстъпчив и дава един ден период. Докато Ивелина се лута да търси банков клон, с цел да набави най-малко част от сумата, я среща нейна другарка и я поучава да подаде тъжба в полицията.
На идващия ден тя още веднъж се вижда с Мангъра, който към този момент е “по-благосклонен ” и оповестява “радостната ” новина, че опрощава част от “глобата ”, тъй като се трогнал, като видял какъв брой се е разстроила. Готов е “само ” против 650 евро да даде едната флашка и да я остави на мира. Не пропуща обаче да подмятна, че влезе ли в ареста поради нея, ще я преследва цялостен живот. Изнудваната хубавица му дава 1200 лева
Пеньо Мангъров е арестуван на 11 ноември по обед на площад “Македония ”, а спецпрокуратурата му повдигна обвиняване. Той среща Ивелина преди повече от 2 месеца в ареста на бул. “Г. М. Димитров ”. Там тя е на рандеву на своя другар, а той на посещаване на приятел, който покровителства. Докато беседва с приятеля си, младата жена вижда, че седящият наоколо мъж хвърля настоятелни погледи. След време двамата отново се засичат в ареста, само че отново не беседват.
На Ивелина прави усещане, че непознатият евентуално е състоятелен, тъй като кара бляскав джип БМВ Х5, носи се елегантно облечен, вдъхва почит и познава надзирателите.
Бивша държанка на Пеньо Мангъров влезе в „ Биг брат “
Ели Владкова е най-известната жертва на измамника Пеньо Мангъров, който беше задържан преди седмица около последните разкрития за убийството на боса на ВИС Георги Илиев. Тя е от десетината дами, които са се обединили в неофициална асоциация на жертвите на Мангъров.
Ели Владкова, която завоюва “Биг брат фемили ” през 2013-а като Кузмова, беше прелъстена от Мангъров съвсем незабавно след края на риалитито. Силиконовата русокоска даже публично се похвали, че върти обич с килъра Пеньо Мангъров. Реализирането на любовта им през 2010 година се забави, защото Мангъров беше в пандиза. Но не и харченето на 200-те хиляди лв., които той съумя да профука, бидейки зад решетките.
Сашо Чешкия е един от най-зловещите бандити у нас. Ели Владкова и още десетина от неговите жертви са се обединили в неофициална организация, с цел да се пазят и да оказват помощ на други негови жертви.
“Въпросният Пеньо Мангъров е изнасилил една моя позната преди няколко дни във Варна в един хотел. Бил й обяснявал неща от вида на: „ Ти знаеш ли кой съм аз “, показвал й публикации и фотоси от интернет за себе си, с цел да й изясни кой тъкмо е, по какъв начин преди 15 години прострелял някакви чехи… Разказвал й с детайлности по какъв начин бил убивал хора, без да му мигне окото, и никой нищо не можел да му каже или да го пипне с пръст, тъй като пред нея стоял дясната ръка на Алексей Петров.
Същия Пеньо бил държал 3000 проститутки в София и тя да избира или да работи за него, или ще я откри и щяло да й се случи нещо доста неприятно на нея и фамилията й. Гаврил се с нея 3 часа и я пуснал да си върви сутринта към 7-8 часа, че на всичкото от горната страна й взел към 200 лв., които имала в нея ”, споделя в интернет другар на една от жертвите на Пеньо Мангъров.
Последната брачна половинка на Мангъров е “Мис Силикон 2011 ” Лилия Ванчева.
Двамата подписват брак през март 2019г.. Много скоро обаче потеглят клюки, че той е почнал да й основава проблеми и даже на няколко пъти я е пребил по този начин, че е счупил скулите й. “Лили и Мангъров са си лика-прилика. Докато той обаче мами жертвите си, а след това ги изнудва, тя мами, а след това прави драми ”, сподели тогава някогашен ухажор на “Мис Силикон ”.
През февруари 2023 година именитият изнасилвач Пеньо Мангъров бе хванат дрогиран зад кормилото на ламборгини в София. Той бе хванат зад кормилото на първокласния модел “Урус ” – градски джип, пуснат на пазара през 2018 година Месеци, откакто е освободен за следващ път от пандиза, Мангъров бил спрян за инспекция на 22 февруари на бул. “Тотлебен ” в столицата. Пътните служители на реда го тествали за дрога. Тестът отчел съществуване на бензодиазепини. Това са група психоактивни субстанции, които се съдържат в всеобщо одобрявани и предписвани успокоителни медикаменти като диазепам, лексотан, ксанакс, рохипнол и така нататък Мангъров незабавно е бил арестуван, а Софийската районна прокуратура поискала непрекъснатия му арест. Съдът обаче го пуснал под домакински арест.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР