Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът

...
Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът
Коментари Харесай

Снимки от погребението на внезапно издъхналия бизнесмен Денис Ершов! Най-близките му жени ридаят до ковчега

Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът умря на 18 ноември от онкологично заболяване в София. Поклонението бе в православен храм в Централните софийски гробища. До ковчега на Денис бяха най-близките му дами – брачната половинка му Елена, щерка му и сестра му. Църковната работа бе ръководена от архимандрит Дионисий, а десетки близки, другари и сътрудници изпратиха предприемача и изрекоха съболезнования на роднините му.  

Сред тях бяха юрист Анна Попова, както и именитият синдикален водач от близкото минало Константин Тренчев. „ Денис Ершов бе Космос, той бе Вселена. Благодарна съм на ориста, че имах опцията да се срещна с него, да бъда негов другар, да повярва в мен и аз – в него. Нека да е светла паметта му ”, сподели юрист Попова.



„ Съжалявам за това, че човек с подобен разум, такава душа и такова наличие си отиде толкоз рано. За него правораздаването и Темида може би бе с отворени очи, а не със затворени, както се изобразява тя ”, добави през сълзи близката му съратничка. Припомняме, че Денис Ершов води няколко правосъдни борби, най-известната от които бе за сдружението „ Петрол ”. По времето на държавното управление на Иван Костов литовецът бе изпъден от България, само че апелира и завоюва делото. Така той одобри страната ни като своя втора татковина и си отиде като софиянец.







Източник и фотоси: Флагман.бг
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР