Най-бедният град“ в Обединеното кралство е пълен с изкормени домове,

...
Най-бедният град“ в Обединеното кралство е пълен с изкормени домове,
Коментари Харесай

„Най-бедният град в Обединеното кралство“, където местните жители са измъчвани от кучешка бъркотия и боклук – но се съпротивляват

„ Най-бедният град “ в Обединеното кралство е цялостен с изкормени домове, улици, облицовани с изпражнения и отпадък, и локалните споделят, че имах задоволително.

Вали мощно, до момента в който слизам от рейса в Джейуик, крайбрежен град в Есекс, прочут като „ най-бедното място в Обединеното кралство “. Бях пътувал от Clacton-on-Sea, където някои видове на автобусната спирка ме помислиха за някой различен. Когато дойдох, видях доста боклуци и градини, цялостни с отпадък, ръждясали навеси и места, които изглеждаха остарели, само че в този град има повече, в сравнение с си мислите на пръв взор.

„ Числата не лъжат, че Джейуик е изостанала зона “, споделя Кевин Барнс, който ръководи Sunspot Cafe. „ Но общността не се усеща лишена. Пием кафе в неговото кафене в новия пазар и бизнес център. Казва ми, че числата могат да те подведат. „ Тук в Джейуик ще откриете, че общността е по-дружелюбна от където и да било, където в миналото сте били “, споделя той.

„ Всички приморски градове имат разнообразни проблеми, доста от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР