Най-бързата бяла жена в света Ивет Лалова отвори сърцето си

...
Най-бързата бяла жена в света Ивет Лалова отвори сърцето си
Коментари Харесай

Ивет Лалова отвори сърцето си за малкия Калоян, който се бори за своя живота

Най-бързата бяла жена в света Ивет Лалова отвори сърцето си за дребния Калоян, болен от остеосарком. Тя даря своя екип, с който се е състезавала на европейски и международни шампионати, за Благотворителния търг на спортистите в поддръжка на 13-годишното дете, което се потребност от близо 900 000 лв. за новаторско лекуване в чужбина, пари за което не се отпускат от Здравната каса. Към екипа Ивет е добавила и картичка с персоналния си подпис и надпис: “С обич”.
 Търгът, който се провежда от втората ракета на мъжкия ни тенис Димитър Кузманов продължава до 30 април!

Самият Мико реши да добави още една своя движимост към към този момент дарената ракета през първия ден на търга. Това е тениската, с която той игра на шампионата ATP Cup в Австралия, където националният ни тим приключи на 9-о място. С въпросната тениска Кузманов реализира успехите си над Молдова и Белгия.
Освен за тези продукти можете да наддаване още за персонални движимости на двукратната олимпийска шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева, колежката й Антоанета Бонева-Костадинова, носителка на 3 Световни купи, футболистите Михаил Александров, Симеон Славчев, Божидар Чорбаджиев, Тодор Неделев, Тодор Янчев, Лъчезар Балтанов и Димитър Илиев, сребърния медалист от международното по биатлон за 2019 година Владимир Илиев, плувците Петър Стойчев и Антъни Иванов, легендата на българската битка Армен Назарян и надарения му наследник Едмонд Назарян, трикратния европейски първенец по битка Иво Ангелов, международната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова, международната и сдвукратна европейска шампионка по бокс Станимира Петрова, легендата на спортната ни гимнастика Йордан Йовчев, огромната вяра на този спорт у нас Дейвид Хъдълстоун, четвъртата на троен скок от международното състезание в Пекин ппез 2015 година Габриела Петрова, златните девойки Невяна Владинова, Катрин Тасева, Християна Тодорова и предходния отбор на България, бронзов медалист от олимпийските игри в Рио 2016, ММА боецът Георги Валентинов, двукратния международен и повторен европейски първенец по самбо Божидар Темелков, един от най-хубавите волейболисти на българия Теодор Салпаров, звездата ни в сноуборда Радослав Янков и тенисистите Цветана Пиронкова, Виктория Томова и Александър Лазаров.

За всички продукти можете да наддавате под фотосите им в профила на Димитър Кузманов-Мико във “Фейсбук”.

На 13-годишното дете можете да помогнете и като извършите подаяние в акцията “Сила за Калоян” в Help Karma.

По банков път:
Титуляр: Калоян Йорданов Йорданов
IBAN BG91STSA93000026707499
BIC STSABGSF
Банка ДСК - ЕАД
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР