Най-актуалният клуб в Пловдив се завръща с нова луксозна визия

...
Най-актуалният клуб в Пловдив се завръща с нова луксозна визия
Коментари Харесай

С нова уникална визия и тридневно парти! Най-вървежният клуб в Пловдив се завръща тази вечер

Най-актуалният клуб в Пловдив се завръща с нова първокласна визия и грандиозно разкриване довечера .
Прочетете още
Bushido club се е потвърдил неведнъж пред своите посетители и продължава да работи в тази тенденция – да бъде водач в клубния живот в Пловдив . Новата визия на празненство дестинацията ще впечатли всички гости с изключителен дизайнерски интериор и жанр.

В три следващи вечери ще станем очевидци на неповторимо образно, музикално и пърформънс шоу. Тридневното огромно разкриване продължава до 8 април , като поредицата от извънредни празненства започва довечера.

На сцената на клуба с най-луксозна визия под тепетата ще се качат певиците Емануела и Анелия . Двете изпълнителки ще изпълнят най-големите си шлагери и ще създадат едно незабравимо празненство .



Парти програмата продължава и на 7 и 8 април , като във всички вечери посетителите на комплекс 7 points могат да се забавляват и на PRE-PARTY-то в Djanam Steak House, както и на разбиращо AFTER-PARTY в Оnyx club .

Направи своята резервация още в този момент на телефонен номер 0876 444 999 и станете част от изцяло новата идея и визия за ентъртеймънт и нощни занимания.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР