Навярно ви се е случвало да виждате много атрактивни мъже,

...
Навярно ви се е случвало да виждате много атрактивни мъже,
Коментари Харесай

Най-горещите мацки са от тези зодии!

Навярно ви се е случвало да виждате доста атрактивни мъже, тичащи след дами, които на пръв взор не са нищо изключително. Има и такива дами, които поставят много грижи за себе си, само че постоянно са самотни. С какво някои дами притеглят мощния пол? От кои  са най-горещите мацки и кои са техните секрети оръжия?
Овен
Жената от зодия Овен покорява мъжките сърца с това, че е самоуверена, мислеща, предприемчива. Тя е мощна натура, до която те се усещат свободни да бъдат себе си. С нея могат да приказват за бизнес, мъжки занимания, джаджи и какво ли не. Тя не е нито глезла, нито се визира от мъжките смешки. Всъщност откровено се забавлява в компанията на мачовците, като по едно и също време с това излъчва и женственост и хубост. За нея можем да кажем, че е фантазията на всеки мъж.
Стрелец
Дамите от зодия Стрелец сграбчват вниманието на мъжете, тъй като са забавни персони и са съумели да видят доста от света. Те са експериментаторки, в чиято компания господата постоянно се забавляват. Свободолюбиви, занимателни и изобретателни, дамите Стрелци бързо сграбчват вниманието на срещуположния пол и си имат многочислени правилни почитатели.
Везни
Когато приказваме за дамите от зодия Везни, не можем да не споменем и обстоятелството, че те са образно атрактивни за господата. Обикновено имат доста нежно и прелестно лъчение, грациозни са и излъчват женственост с всяка фибра на тялото си. Те са тези изящни създания, които всеки мъж би желал да закриля и обича. Няма човек, който би подминал такава красива жена.
 3-те зодии, които идват, обичат за кратко… и си потеглят 3-те зодии, които идват, обичат за кратко… и си потеглят
Няма нищо по-лошо от несподелените усеща и разрушеното сърце. За страдание, точно по този начин има заплаха да свършите, в случай че се забъркате с тр...
Телец
Жената Телец е доста спорна натура в мъжките очи. От една страна, тя нервира с ревността си и непрекъснатото си мусене. Но въпреки това, е толкоз буйна и огнена, че индивидът до нея би ѝ дал прошка всяко дребно провинение. Дамите от зодия Телец са същински богини в спалнята и всеки мъж, имал достойнството да бъде до тях, може единствено да се усеща късметлия. Дръзки, съблазнителни и непредсказуеми, тези мацки ще ви докарат до цялостна полуда, господа!
Лъв
Лъвиците са изтъкани от съблазън. Това са девойки, които прекарват часове пред огледалото. Те ще се появят на открито с най-красивата прическа и най-стилния тоалет. По тях ще блестят най-ефектните бижута. Във всичко, което прави. дамата от зодия Лъв влага доста хъс, само че изключително се старае, когато избира визията си за деня и своя парфюм. Такава кокона е наслада всички мъжки сетива.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР