Навярно няма човек в света, който поне веднъж през живота

...
Навярно няма човек в света, който поне веднъж през живота
Коментари Харесай

Не е за вярване, но има 5 причини ПИЦАТА да сближи двама души

Навярно няма човек в света, който най-малко един път през живота си да не е опитвал пица. Интересно е, че това вкусно прелъщение не е от модерните храни, а се е зародило още по времето на античните гърци и римляни. Разбира се, тогава пицата е била в малко по – друг вид. Не са слагали бекон, чоризо или пък кашкавал, а са овкусявали кръглия самун с най – разнообразни ароматни подправки. От многочислени изследвания излиза наяве, че пицата е мощно желана храна измежду двойките. Вижте петте аргументи, заради които пицата е идеалната храна за вас и вашият сътрудник.

1. Идеално за кино вечер

Не е правилно, че киното е единствено в мола. И не е правилно, че филмите вървят единствено с пуканки. Пицата е една извънредно подобаваща храна за една домашна кино вечер. Освен, че е вкусна, също по този начин е и много комфортна. Взимаш парче, хапваш и се наслаждаваш хем на кино лентата, хем на храната, пък на открито дано си вали…
 Скритата пица, която завладя интернет Скритата пица, която завладя интернет
Пица – обичано прелъщение, което ни тласка към провинение! Няма нищо по-вкусно от една домашно приготвена пица. Разбира се, в случай че и...

2. Помага за доближаването

Истината е, че пицата не е от най – изисканите ястия. Всички знаем какъв брой е мъчно да се опазим чисти, защото тази храна се яде най-вече с ръцете. Ако сме склонни да ядем пица дружно с гаджето си, това значи, че към този момент сме се отпуснали задоволително и не се тормозим по какъв начин изглеждаме в негово наличие.

3. Подобрява интимните отношение

Странно, само че факт: в случай че ядете пица, има огромна възможност това да ускори половото ви предпочитание. Защо ли? Тайната не е в хрупкавата коричка, а в продуктите, които са от горната страна. Например храни като домати, спанак и грах способстват за количеството на витамин А в кръвта ни, което пък от своя страна контролира равнищата на половите хормони. Млечните артикули също оказват въздействие върху хормоналния баланс.
 Хората се побъркаха по тези дребни лесни пици! Хората се побъркаха по тези дребни лесни пици!
Няма човек който да не обича пица, изключително с всички разнообразни способи за правенето й - с тесто, без тесто, с месо, със зеленчуци. За вс...

4. Икономично е

Не е загадка, че пицата е много калорична храна. Все отново имаме тесто и купища артикули като месни и млечни произведения. Това я прави една от най – засищащите храни. Достатъчни са ви към четири, пет естествени по величина части, с цел да заситите глада най-малко за няколко часа. И всичко това, без да се постанова да изпразвате джоба си.

5. Може да се раздели по равно

Не всяка храна може да се раздели по равно. Винаги единият остава ощетен. Особено когато приказваме за готвена храна. Опитвам се да преценим на око, само че не постоянно сметките ни излизат верни. Тъй като пицата е на части, които са четен брой, това разрешава равната й делба сред вас и вашата половинка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР