Навсякъде помагаме на хората. Няма да оставим хората да се

...
Навсякъде помагаме на хората. Няма да оставим хората да се
Коментари Харесай

Борисов не оставял хората да се движат по лоши пътища. Така ли?

Навсякъде оказваме помощ на хората. Няма да оставим хората да се движат по неприятни пътища. Това гордо съобщи премиера Бойко Борисов по време на следващата ревизия със своя правилен сателит Николай Нанков. Предизборната акция тече. Но с обещания за асфалт няма да купите гласовете на ония, които се движат по калните, порутени и разрушени пътища в България.
20 милиона били отделени за пътя към родопските села Плочник, Ситово и Лилково. Тъй съобщи Борисов. Ремонтът там почнал през 2009 година, само че бил преустановен. До момента настилка там няма. Компрометираните пътища обаче се били ремонтирали, съобщи министър председателят. Работило се. Показаха ни и почналия преди дни ремонт на Околовръстното шосе в Пловдив. Днес затвориха и част от столичното Околовръстно. Работило се.

Ситуацията усложнили температурните амплитуди, дъждовете, снега… А ръководството?

Проблемът не е във времето. Проблемът е от години. И си остава неуреден. Има дупки. Асфалт - не. Положението е такова и на други места в България. Нямало да оставите хората да се движат по неприятни пътища.

“До 4 месеца ще бъде асфалтиран пътят до с. Лилково в Родопите. Моля хората само за самообладание. По трасето има доста машини и служащи. Сигурен съм, че ще приключат всичко в срок”, отсече Борисов.

Идват избори. Търпението от дълго време се изпари.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР