Навръх рождения си ден вчера, Златка Димитрова зарадва последователите си

...
Навръх рождения си ден вчера, Златка Димитрова зарадва последователите си
Коментари Харесай

Мрежата изригна заради Златка Димитрова СНИМКА

Навръх рождения си ден през вчерашния ден, Златка Димитрова зарадва почитателите си във Facebook публикувайки своя супер секси фотография. Ежедневните тренировки във фитнеса очевидно дават стремежи резултата и някогашната плеймейтка демонстрира тяло-мечта.

Всичко щеше да наподобява съвършено, в случай че не бяха по-наблюдателни почитатели, които останаха с отворени усти щом се вгледаха сред краката на Черната Златка.

Там където би трябвало да е най-милото на хубавицата, нещо стърчи! А по законите на анатомията не би трябвало нищо да стърчи, изключително там долу.

По-злобните Интернет консуматори видях в това доказателство, че Злати не е 100 процентова жена. Тема, която доста пъти е зачеквана от недоброжелателите на моделката.

Според нас обаче става въпрос просто за сянка, която придава подправена заблуда, че Златка си има нелогични екстри. Иначе мацката си е топ и всичко й е на място.

Колкото до персоналния й живот, стана ясно, че Златка Димитрова още веднъж се е разделила с бащата на сина си Мирослав. Тя отпразнува рождения си ден без своята половинка и единствено в обкръжението на приятелки.

Какво е застанало посред им и е провокирало срутва в връзките им, към този момент най-малко не е ясно. Злати обаче няма различен мъж до себе си и очевидно е решила да бъде щастлива и свободна сингъл дама.

Източник: hotarena.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР