Навръх професионалния празник на българската полиция, служителите в МВР обявиха,

...
Навръх професионалния празник на българската полиция, служителите в МВР обявиха,
Коментари Харесай

Полицейските кубинки се разкапват за 2 месеца, сочи изследване на синдикатите

Навръх професионалния празник на българската полиция, чиновниците в Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сменят формата на своето неодобрение. Вместо митинг на улицата, те ще потвърждават неприятните условия на труд с научни проучвания. И ще питат хората по какъв начин да наподобява и работи българската полиция.
Синдикатите описаха, че съгласно проучване, извършено в лаборатория в Берлин кубинките им са с обидно ниско качество и след 2 месеца носене, на практика са неизползваеми.

Експертът, изготвил относителен разбор на облеклото, е Никша Никодинович. В отчета си той декларира, че огромните опасности за Западна Европа - противозаконните мигранти е директно обвързван с ниското възнаграждение. То е измежду главните аргументи за демотивация на служителите на реда в Сърбия и България. „ Промени има и към по-добро. Но не сензитивно – да кажем, че има малко повече техника и места, където да се приютят в неприятни условия”, разяснява Валентин Попов, ръководител на СФСМВР, представен от НТВ. Като обективни дефинира настояванията на сътрудниците си основният секрета на Министерство на вътрешните работи, а на въпрос каква оценка би писал на чиновниците си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР