Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още

...
Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още
Коментари Харесай

Перфектно допълващата се комбина от SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 с отстъпка от 150 лв. в онлайн магазина на Теленор

Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още една забавна комбина от устройства със специфична отстъпка, единствено при извършване на покупки онлайн.

Двойката  SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 може да бъде закупена от уеб страницата на оператора с цели 150 лева отстъпка от общата цена в брой.  За да се възползвате от понижението на комбината, е задоволително да добавите двете устройства в количката при извършване на покупки, да изберете абонаментен проект Тотал + или Тотал Макс за 24 месеца и да приложите код за отстъпка COMBO. Предложението е годно през целия месец февруари.
Само 6 аргументи да употребяваме предплатен мобилен проект
Във времена, в които неограничените благоприятни условия ни заобикалят от всякъде, няма по какъв начин да не си спомним за тези не толкоз далечни мемоари...
Прочети повече
Смартфонът SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G дава обичаните на почитателите на серията функционалности като висока продуктивност, професионална камера и безпроблемна съгласуваност в екосистемата – и всичко това в изтънчен, различим дизайн. Новият S21 FE 5G идва с тройна съществена камера, която предлага усъвършенствана конфигурация за нощен режим за снимане на  ясни и контрастни фотоси даже в най-тъмните условия. Смартфонът разполага и с усъвършенствана 32-мегапикселова предна камера за отлични портрети. 

Задвижван от Android 12 и потребителския интерфейс One UI 4, Galaxy S21 FE 5G е оборудван с най-новия осемядрен 5nm процесор за оптимална продуктивност. Запалените геймъри ще бъдат удивени от ултра чиста, висококачествена графика на картината, а опреснителната периодичност на екрана при досег по време на гейминг е до 240Hz. Смартфонът S21 FE 5G е оборудван с 4500 mAh батерия, основана да издържи през целия ден. Тя е подсилена с благоприятни условия за супер бързо зареждане от 25W, тъй че потребителите могат да я заредят с повече от 50% единствено за 30 минути.

Смартфонът се предлага в комбина със слушалките SAMSUNG Galaxy Buds2 , които дават на  потребителите повече благоприятни условия, с цел да отговорят на другите им потребности. Динамичните двупосочни високоговорители създават ясни високи тонове и мощен бездънен бас, до момента в който функционалността за интензивно шумопотискане понижава с до 98% фоновия звук. Те са най-малките и най-леките слушалки на Samsung до момента и се отличават с удобна ергономична форма. Дълготрайният живот на батерията обезпечава до 5 часа време за възпроизвеждане и още 15 с изцяло зареден калъф.

Този месец Теленор предлага и още изкушаващи предложения, налични единствено в онлайн магазина. С отстъпка от 150 лева от цената в брой потребителите имат опцията да закупят съвършената софтуерна комбина, която включва умния часовник HUAWEI Watch GT 3 42mm Leather Strap и смарт телефона HUAWEI Nova 9. За интензивно спортуващите Теленор има предложение с отстъпка от 50 лева при композиция на HUAWEI Band 6 и умния кантар HUAWEI Scale 3.
Теленор започва предварителните поръчки за новите смарт телефони SAMSUNG Galaxy S22 Ultra, S22+, S22 и серията таблети Tab S8
Теленор България започва предварителните поръчки на новите флагман модели на Samsung - смарт телефоните от Galaxy S22 серията и таблетите о...
Прочети повече
Предложенията на Теленор са част от устрема на оператора да предлага най-актуалните софтуерни решения, които да дават отговор на цифровите потребности на клиентите. Освен атрактивни предложения за устройства, всички клиенти на телекома имат достъп и до ненадминатата мрежа на Теленор, сертифицираната с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Като част от пакетите си операторът предлага и  необятен набор от цифрови услуги, измежду които Deezer, HBO Go, iZZI и други, които допълват съвършено софтуерните устройства на актуалния консуматор.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР