Навръх политическата криза и трусовете във властта говорителката на премиера

...
Навръх политическата криза и трусовете във властта говорителката на премиера
Коментари Харесай

На връх кризата във властта! Лена Бориславова се похвали с годежен пръстен в парламента

Навръх политическата рецесия и трусовете във властта говорителката на премиера Лена Бориславова реши да притегли още веднъж вниманието върху себе си.

След гласуването на оставката на ръководителя на Народното събрание и поемането на този пост от неговия заместител Мирослав Иванов началникът на политическия кабинет на премиера Лена Бориславова разгласи, че към този момент е сгодена.

Тя сподели пръстена си в коридорите на Народното събрание, съобщи Агенция " Булфото ".

Така младата дама искаше да постави край слуховете, че има противозаконна връзка с женения за Линда министър председател Кирил Петков.

Знае се, че от няколко години Бориславова живее на фамилни начала с Мирослав Иванов, който през днешния ден пое председателското място на Народното събрание.

Така въздействието на Бориславова във властта се усилва - с изключение на в Министерския съвет, Лена ще командва и в Народното събрание.

Двойката живее в апартамент от 86 кв. метра в София и дружно разделят немалкия ипотечен заем, с който са го закупили през 2019 година от над 100 хиляди евро. Бориславова и Иванов заявяват и едни и същи разноски пред КПКОНПИ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР