Навръх Никулден футболистите от Първа лига Кирил Десподов, Иван Караджов,

...
Навръх Никулден футболистите от Първа лига Кирил Десподов, Иван Караджов,
Коментари Харесай

Детски усмивки и въодушевление породиха популярни футболисти в училището в Кресна

Навръх Никулден футболистите от Първа лига Кирил Десподов, Иван Караджов, Янко Сандански и Венцислав Бенгюзов зарадваха учениците от СУ „ Св. Паисий Хилендарски ” гр. Кресна и сътвориха един незабравими празник. Футболните звезди описаха пред почитателите си за първите стъпки във футбола, за триумфите, които са постигнали и за компликациите, които са срещнали по време на своето израстване.

Вълнуващ миг за нашите герои на терен бе срещата им с първия преподавател по физическо образование – господин Иван Златков, който им връчи по една звезда на славата „ ПОСЛАНИК НА „ СУ Сухопътни войски. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ ” и зов – където и да отидат, каквото и да вършат, постоянно да се връщат в родното място, родния дом и родното учебно заведение!

В знак на признателност капитанът на националния тим Кирил Десподов подари топки за възпитаниците на нашето учебно заведение и личната си фланелка с номер 11, която бе подписана със следните слова: „ Мечтайте самоуверено, дерзайте и не спирайте да се развивате по пътя към вашите върхове! ”
След като демонстрираха част от своите сполучливи финтове на терен, футболистите означиха, че образованието е извънредно значимо, че спортът и образованието би трябвало да вървят ръка за ръка и в никакъв случай да не се отхвърлят от фантазиите си.

Кулминацията на събитието бе зрелищната среща на дребни порти сред експерти и тези, които са ги построили като такива.
Накрая учениците имаха опцията да се допрян до своите мостри, да получат подписи и да си създадат голям брой фотоси.
С това звездно събитие слагаме началото на дейностите, свързани с честването на идната юбилейна годишнина на нашето учебно заведение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР