Навръх 48-ия си рожден ден Венета Райкова изчисти дома си

...
Навръх 48-ия си рожден ден Венета Райкова изчисти дома си
Коментари Харесай

Венета Райкова окади дома си срещу нечисти сили

Навръх 48-ия си рожден ден Венета Райкова почисти дома си от неприятна енергия
След като отпразнува своя 48-и рожден ден, някогашната телевизионна водеща, в този момент подвизаваща се като писателка Венета Райкова реши да прочисти дома си от неприятно въздействие. За това си начинание се похвали самата тя в обществената мрежа и предизвести, че тези дни планетите са се подредили комплицирано и по тази причина някои хора могат да усещат нравствен дискомфорт.

Венета Райкова, която постоянно се е падала по астрологията и окултното, има вяра, че като прикади дома си, неприятната сила изчезва. За този обред тя се снабдила особено бяла и черна салвия, както и пръчици от южноамериканското дърво Пало санто. Досега русокоската пробвала единствено бяла салвия и била удовлетворена от резултата. За първи път ще опитва и пало санто – дървото, което още от антични времена се употребило както за медитация, по този начин и за разнообразни ритуали за филтриране.

Венета Райкова сама се похвали, че получила непредвиден подарък, който доста я зарадвал. Тъй като поръчала продуктите по интернет, от компанията й изпратили за подарък перо от птица. Блондинката се впечатлява от намирането на пера, тъй като съгласно нея това са пратени знаци от ориста. А като един същински Телец Венета се забавлява да разчита тези знаци.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР