Навлизането на Bitcoin Spark с иновативни решения, които оспорват господството

...
Навлизането на Bitcoin Spark с иновативни решения, които оспорват господството
Коментари Харесай

Bitcoin Spark: Новият претендент, който предизвиква Етериум и Solana

Навлизането на Bitcoin Spark с новаторски решения, които оспорват господството на одобрени платформи като Етериум и Solana основава неспокойствие.

Bitcoin Spark навлиза като кандидат, който може да промени пейзажа на крипто пазара посредством своя консенсусен механизъм, наименуван доказателство за развой (Proof-Of-Process, PoP), предопределен да наруши статуквото.

Bitcoin Spark (BTCS)

Навлизането на Bitcoin Spark с блокчейн технология на високо равнище наруши провокира колоси като ETH и SOL. PoP блокчейн технологията се стреми да предложи решения на всички провокации, пред които са изправени блокчейн системите, в това число мащабируемост, разноски и децентрализация.



Уникалният метод на BTCS подсигурява, че възнагражденията за миньорите не се дефинират само от суровата изчислителна мощност или размера на залога, а посредством система, насърчаваща децентрализацията и повишаваща сигурността.

Проекта разпростира приложение, което улеснява влизането в екосистемата на BTCS и улеснява добива, валидирането, премиите и достъпа до други артикули и услуги, като да вземем за пример BTCS портфейл и основаване на dApps в бъдеще.  

BTCS натъртва на сигурността и достъпността за мрежовите миньори. Платформата разрешава на участниците да удостоверяват окончателността на транзакциите посредством нелинейна система за хонорари, ръководена посредством модернизиран логаритъм.  

Пускането на BTCS в главната мрежа включва устойчиво приложение за разнообразни операционни системи, което разрешава на миньорите да дават изчислителната мощност на своето устройство на мрежата.  

Тази първична фаза включва решение на шестнайсетични хеш пъзели по PoW метода, като премиите са структурирани нелинейно, с цел да се предотврати несъразмерната концентрация на добивната мощ.  

Миньорите могат да контролират разпределението на ресурсите на устройствата си за рандеман въз основа на своите желания, като по този метод предизвикват гъвкавостта. Приложението работи в предпазена виртуална среда, обособена от операционната система на устройството, като подсигурява сигурността на миньорите, до момента в който те получават отплата за своя принос.

Какво е Етериум?

Етериум е най-големият алткойн с пазарна капитализация от $215 милиарда $ и е известна децентрализирана платформа за dApps и смарт контракти. Тя слага основата, върху която другите платформи построяват своите системи.

Основният фокус на Етериум е върху обезпечаването на платформа за разработчиците за основаване и внедряване на приложения и въвеждане на концепции за смарт контракти. Тези контракти могат да постановат транзакции при осъществяване на избрани условия, като отстраняват медиаторите.  

Родната криптовалута на мрежата на Етериум, ETH, извършва разнообразни функционалности в границите на платформата, в това число възнаграждение на такси за транзакции, присъединяване в механизма за консенсус (добив или залагане) и служи като средство за замяна. Гъвкавата инфраструктура на Етериум е съдействала за основаването на разнообразни dApps, DeFi платформи, NFT и други

Мъртва ли е Solana?

Solana не е мъртва, само че връзката ѝ с FTX съвсем нанесе на SOL съдбовен удар.

Solana се стремеше да се утвърди със своята неповторима скорост, мащабируемост и сигурност. Solana беше основана с ясна цел: да разреши осъществяването на голям брой транзакции в секунда, без да се прави компромис със сигурността.  

Сътрудничеството с основни играчи в крипто и софтуерния бранш отвори нови благоприятни условия за платформата, демонстрирайки нейния капацитет за разнородни случаи на потребление. Въпреки периодическите краткотрайни спирания, реакцията на Solana е похвална, демонстрирайки своята отдаденост към потребителите посредством бързо решение на проблемите и транспарантна връзка.  

Разработчиците непрекъснато уголемяват границите на платформата, а вложителите демонстрират непоколебима религия в нейния капацитет.

Популярността на Solana е явна от възходящия брой децентрализирани приложения (DApps) и планове, построени на нейна основа. Въпреки това тя се бори с обвиняванията на FTX и делата на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (BTC), които би трябвало да води.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР