Навиците ни оформят - психическото и емоционалното ни състояние, поведението

...
Навиците ни оформят - психическото и емоционалното ни състояние, поведението
Коментари Харесай

Седем опасни навика, които ви влекат надолу

Навиците ни оформят - психическото и прочувственото ни положение, държанието ни и целият ни живот зависят от тях, написа Bright Side. А измежду тях има такива, които би трябвало да бъдат избягвани непременно.

1. Опасното самосъжаление

Всички неприятни привички стартират със самосъжалението и недоволството на нещастната ни орис и неприятния шанс. То може да е обвързвано с външния тип, кариерата и какво или още не, само че почнете ли да го вършиме, сами ще загубите уважението на тези към вас. Никой не обича да бъде до човек, който единствено мрънка и вие сте тези, които би трябвало да извършите нещо по въпроса.

2. Не бъдете стиснати

Не си мислете, че всичко се върти към парите. Хората, които считат, че сътрудниците им са по-добре платени даже и да не работят толкоз или се оправдават, че не могат да устоят дете със сегашната си заплата, основават неприятен табиет. Прекомерният блян към икономисване нарушава салдото и не е равнозначно на добра финансова политика.

3. Парите не са всичко

Финансово подсигурените хора знаят, че щастието не се мери с пари и ценят смисъла на същинската обич и другарството. Те не мерят самоцелно благосъстоянието си, а знаят, че по-важно е по какъв начин го използваш и по какъв начин да извличаш максимума от всяка опция.

4. Паниката, когато нямате пари

Ако потрепервате единствено при мисълта за уволняване, това е по-скоро реакция на бедната ви душа. Богатството не е константа, пари се изкарват и харчат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР