! Навършват се 120 години от смъртта на революционера Гоце

...
! Навършват се 120 години от смъртта на революционера Гоце
Коментари Харесай

Кметът на Петрич Д.Бръчков: Честит патронен празник на III ОУ „Гоце Делчев“, поклон пред делото на революционера Гоце Делчев! 

!
Навършват се 120 години от гибелта на революционера Гоце Делчев – патрон на Трето главно учебно заведение в град Петрич. По мотив годишнината в учебното заведение беше открита мозайка с лика на Гоце Делчев. Тя е дело на възпитаници, направена под управлението на преподавателя Радка Маркова. „ 120 години незабрава “ беше мотото на честването през днешния ден.
Кметът Димитър Бръчков поздрави учителите и учениците и уточни, че новаторско III ОУ „ Гоце Делчев “ ще остане уважавана просветителна институция, в която се работи с професионализъм, грижа и себераздаване за новото потомство!
Прекрасна патриотична музикално-поетична стратегия показаха учениците на учебно заведение „ Гоце Делчев “, които ще помнят заветите на патрона и неговото знаменателно дело. Специални посетители на учебното заведение през днешния ден бяха и членовете на съдружие „ Русалии “ – Петрич, които по подобаващ метод се включиха в концепцията на програмата.
Честит празник!
Бъдете здрави и целеустремени, уважаеми учители и възпитаници!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР