Навън валеше проливен дъжд, така че Катрин крачеше много бързо,

...
Навън валеше проливен дъжд, така че Катрин крачеше много бързо,
Коментари Харесай

Жена откри новородено котенце по време на силна буря, превърна го в прекрасен котак.

Навън валеше пороен дъжд, тъй че Катрин крачеше доста бързо, пробвайки се да избяга от настъпващата стихия. Жената забеляла плъх на тротоара и била сюрпризирана, че гризачът не се пробва да се скрие. Катрин погледнала по-отблизо топката четина, която съвсем се давеше в огромна локва, и осъзнала, че това не е плъх, а мъничко коте.

Жената сграбчила бебето на ръце и се втурнала към у дома. Котето безмълвно се било примирило със ориста си, треперейки от мраз, само че в полу-отворените му очите дамата видяла безмълвен въпрос: „ Няма да ме нараниш, нали? “ Приближавайки къщата, Кат към този момент била влюбена в непредвидената си находка. От този ден нататък стартира историята на Катрин и нейния нов котешки другар.

Тя кръстила дребното коте Брус на името на осиротелия Брус Уейн, прочут още като Батман.

Катрин го завела вкъщи и дала на дребното коте храна, от която то обезверено се нуждаело. На третия ден Брус почнал да мърка.

Храненето и грижите за Брус се трансформирали в работа на цялостен работен ден за Катрин. Тя трябвало да става през нощта, с цел да храни бебето. Настройване на алармата не било належащо, тъй като скоро дамата схванала, че макар дребния си размер, Брус е по-силен от всеки будилник, когато е гладен. Катрин взимала котето със себе си на работа през първите няколко дни от живота му.

На 12 дни Брус тежал над 100 грама!

Катрин и нейното семейство в никакъв случай не са възнамерявали да имат втора котка, само че скоро откакто почнали да се грижат за Брус, те знаели, че той ще остане с тях вечно.

“Очите на Брус се отвориха! ”

Брус почнал да се храни самичък.

Имал потребност от малко помощ при подстригването, само че дребният Брус ставал по-силен и по-голям всеки ден.

2.

3. Брус към този момент на девет месеца.

3. Брус на година и половина

5.

Днес Брус е мощен котарак на съвсем две години и пораства нехайно в любящото си семейство, което го подари с втори късмет за живот.

Споделете тази публикация с вашите другари.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР